Beseda s hráči v Týnci nad Sázavou

sobota 28.09.2024
hráči A-týmu přijeli na besedu do pobočky v Týnci nad Sázavou

Ve středu 25.9. proběhla v Týnci nad Sázavou beseda se zástupci Sparty. Velice si vážíme, že v tak nabitém programu si našli čas a přijeli k nám do Posázaví hráči A - týmu Matěj Ryneš a Lukáš Sadílek. Ty doprovodili, tiskový mluvčí Sparty Pavel Jína, manažerka Sparťanských legend Lucie Černá a předseda Fan Clubu Sparty Svatopluk Kunert.

Po úvodním slovu předsedy Fan Clubu a představení vzácných hostů přišly na řadu dotazy na téma: komunikace mezi hráči, trenérem , tréninkový proces, jaké je to být hráčem klubu Sparta Praha.  Asi nejhlavnějším tématem byla pochopitelně účast v nejprestižnější klubové soutěži - v Lize Mistrů, do které jsme tak úspěšně vstoupili. Přítomné zajímalo a taky se dočkali odpovědi, jaký počet bodů je reálné v LM získat. Věříme, že se plán podaří a budem hrát v soutěži víc než důstojnou roli.

Setkání se konalo v Hospodě V Náklí, která se velmi slušně zaplnila nejen členy a fanoušky z pobočky Týnec, ale také přijeli i zástupci poboček ze Zruče n.Sáz., Divišova a Uhlířských Janovic, díky  nimž nás bylo téměř 70. 

Přišli se i podívat malí fotbalisté Týnce, kteří měli trénink na nedalekém hřišti. Pro ně to byl velký zážitek setkat se s hráči Sparty takhle z blízka.

Na závěr byli vylosováni tři šťastlivci, kteří si odnesli sparťanskou tašku se suvenýry, věnované Fan Clubem Sparty. Také hráči si od nás odvezli něco na památku z naší pobočky.

V samém závěru proběhla autogramiáda, kde se hráči podepisovali na kartičky, plakáty i vlajky.

Po společném fotu se většina účastníků rozjela do svých domovů, plni dojmů a dobrého pocitu z příjemného setkání.

Děkujeme všem za účast a budeme se těšit na další podobné akce, které se povedou v budoucnu nám nebo ostatním pobočkám zorganizovat.

FCS Týnec nad Sázavou