FCS Vodňany - 10.let

pondělí 26.08.2024
Pobočka FCS ve Vodňanech oslavila své desáté výročí

První srpnová sobota byla ve Vodňanech důvodem k oslavě již 10 let fungování místní pobočky Fan clubu Sparty. K tomuto výročí jsme uspořádali výroční schůzi s šipkovým turnajem dvojic nejen mezi našimi členy, ale i za přítomnosti dalších ze spřátelených poboček jihozápadu (České Budějovice, Prachatice, Horažďovice). V průběhu odpoledne se za námi zastavil i předseda FCS a přivezl nám jako odměnu za neúnavné nasazení a úsilí – vyhrané poháry za sezonu 2023/2024. Za těch 10 let fungování jsme toho zažili již spoustu nejen na zápasech Sparty (doma i na výjezdech). Navázali jsme spousty přátelství a vzájemně se navštěvujeme na akcích a domlouváme společné plány do budoucna.

Něco málo k turnaji: Celkem se zúčastnilo 6 dvojic šipkařů, kdy nakonec nikdo nestačil na domácí tým zkušených profesionálů. Děkujeme za ceny do turnaje které jsme obdrželi od Fan Clubu Sparty. A poděkování patří všem kteří se naší akce zůčastnili.

Všichni pevně věříme, že se za rok opět shledáme při stejné příležitosti oslav ze zisků pohárů a dalšího přiblížení ke čtvrté hvězdě.

FCS Vodňany