SPARTA CAMP v Týnci nad Sázavou

sobota 27.07.2024
Pobočka FCS Týnec nad Sázavou pořádala Sparta Camp

Místní pobočka Fan Clubu Sparty ve spolupráci s městem Týnec a Spartou Praha, pořádala ve dnech 8. - 12.7. 3. ročník příměstského fotbalového kempu na fotbalovém hřišti v Náklí.

Účastnilo se ho 40 dětí ve věku 9-15 let. Někteří tu byli již potřetí a už i naposledy, protože dovršili 15ti let, ostatní se těší, až přijedou další rok. Letos jsme tu měli i účastníky od Brna a Hradce Králového, jejichž rodiče spojili kemp s dovolenou v Posázaví.

Tréninky probíhaly pod vedením trenérů Akademie Sparty. Každý den proběhly 2 tréninkové jednotky doplněné doprovodným programem a aktivitami, o které se starali vedoucí kempu . Z doprovodného programu děti nejvíce bavilo koupání v řece, které ve velkých vedrech velmi osvěžilo, také návštěva netopýrů v rotundě a byli jsme si také zahrát bowling.

V pátek nás přijel pobavit maskot Rudy, se kterým se děti mohly vyfotit a zároveň i s pohárem pro mistra ligy a vítěze českého poháru, které nám na tento den zapůjčila Sparta.

Na závěr fotbalového kempu proběhl turnaj, po kterém následovalo vyhodnocení a předání pamětních medailí s certifikáty.

Velké dík patří FK Týnec za poskytnutí zázemí a zapůjčení sportovních pomůcek. Trávník si moc pochvalovali i trenéři Akademie. Dále děkujeme hospůdce V Náklí, za přípravu chutných obědů a za čerstvé vitamíny Zelenině Chrpa a firmě Bonavita za svačinky.

Na závěr chceme poděkovat všem, kteří se podíleli na  přípravě a organizaci,bez kterých by kemp nebyl a hlavně všem sponzorům :

Město Týnec

Fan Club Sparta

Bonavita

Crossbowling bar Týnec 

Masna Tyna

Mirka Šulová - obchodní centrum Týnec 

.....a všem drobným dárcům.

 

 předseda FCS Týnec n.S. ,  Pavel Macháček