FCS Týnec n.S. - memoriál Zbyňka Mana

pátek 05.07.2024
Pobočka FCS Týnec nad Sázavou uspořádala 15. ročník turnaje v malé kopané.

Pozvánek na ostatní pobočky jsme rozeslali mnoho, ale postavit mančaft a přijet dokázaly celkem vč. pořadatelů 4 pobočky. Celkem 7 týmů si rozlosovali čísla a postupně se utkal každý s každým.

Vítězem základní skupiny se stal bez porážky tým  Sparťanů z Heřmaniček. Čtyři nejlepší se utkali ve vyřazovacích bojích. Do finále se přes Heřmaničky výsledkem 2:0 probojoval tým Bezna. Jejich soupeř vzešel ze souboje Divišov - Sokol Bukovany, kde měli větší štěstí hráči Divišova, kteří postoupili po penaltovém rozstřelu. Třetí místo bral tým TJ Sokolov Bukovany.

Ve finále se utkal loňský a předloňský vítěz. Utkání došlo až do penaltového rozstřelu, kde se štěstí opět přiklonilo k hráčům Divišova.Vítězi samozřejmě patří naše gratulace.

 Poděkování patří hlavně těm, kteří svou účastí v turnaji podpořili tuhle tradici. Všem, kteří se zasloužili o to, vše připravit a zorganizovat. Také divákům a kamarádům z poboček Praha a Rabí. Díky Spartě za zapujčení  krásných pohárů pro mistra ligy a vítěze MOL Cupu  a za pomoc finanční i materiální obecnímu úřadu Bukovany a Fan Clubu Sparta.  

Navečer nám přijeli zahrát dýdžejové, kteří nám vytvořili taneční atmosféru a všichni co to s námi vydrželi až do konce, si to užili do nočních hodin.

 Pavel Macháček, předseda FCS Týnec n/S

  

1. FCS Divišov 

2. FCS Bezno

3. TJ Sokol Bukovany 

4. TJ Sokolov Heřmaničky 

5. FCS Kolín 

6. FCS Týnec,, B"

7. FCS Týnec,, A"

 

Nejlepší brankář : Martin Šťastný - FCS Divišov 

Nejlepší střelec: Jiří Kastl - FCS Bezno

Nejlepší hráč :  Karel Laurich - TJ Sokol Bukovany 

 

 Pavel Macháček, předseda FCS Týnec n/S